LLOMS DE SALMÓ AMB IOGURT

Ingredients: (per dues persones)

  • 2 lloms de salmó(fresc o congelat).
  • 3 dents d’ all.
  • 1 culleradeta de julivert ben picat.
  • 2 cullerades d’oli d’oliva.
  • 1 iogurt
  • Sal i pebre al gust

Preparació:

1.- Col·loqueu en una paella l’oli, escalfeu-lo a foc mitjà, afegiu els alls aixafats amb la mà de morter, deixeu-ho sofregir un mica, afegiu el julivert trinxat. (alerta que no es dauri massa).

2.- Afegiu al sofregit els lloms de salmó (reireteu-los la pell), una mica per cada costat.

3.- Afegiu el iogurt batut, rectifiqueu de sal i pebre i a foc lent deixeu coure uns 3 minuts, gireu-los de costats 3 minuts més, la salsa s’haurà reduït.

 

Observacions:

Si us agrada la salsa sense trossos, retireu el salmó, passeu per la batedora la salsa. Poseu al plat les porcions de salmó i tireu la salsa per sobre.

A casa la servim després del punt 3, sense passar-ho per la batedora.