CASSOLA DE RAP AMB MARISC

 

Ingredients: (4 persones)

-     8 talls de rap

-     4 gambes

-     1/4 kg. cloïsses

-     ½ kg. musclos

-     4 escamarlans

-     2 sèpies petitetes

-     200 g. xampinyons, rovellons...

-     100 g. pèsols

-     1 ceba

-     Pebrot (vermell o verd)

-     Alls

-     Salsa de tomate

-     1/4 l. brou de peix

-     ½ got de vi blanc

-     Oli d’ oliva

-     Sal

-     Pebre

-     Pebre vermell

-     Farina

 

Preparació:

 1.- Talleu ben petita la ceba i estovar-la. (aneu remenant que no quedi

      daurada)

 2.- Afegiu el pebrot tallat petit. (aneu remenant, foc no gaire viu)

 3.- Afegiu un parell d’alls tallats a làmines.

 4.- Afegiu els bolets. (aneu remenant)

 5.- Prepareu en un bol una barreja d’all, pebre, julivert, pebre vermell i

     oli.

 6.- Saleu el rap.

 7.- Passeu-lo per la barreja preparada i després per farina, fregiu-lo una

     mica i reserveu-lo.

 8.- Afegiu el vi al sofregit.

 9.- Afegiu la tomata. (aneu remenant)

10.- Afegiu el brou, la sèpia i els pèsols. Deixeu que bulli una mica (10

     minuts a foc no gaire alt.

11.- Afegiu el rap, les gambes, els escamarlans, les cloïsses, els musclos.. fins que la clova quedi oberta (màxim 5 minuts).

 

Truquets:

-      Obriu els musclos a part, traieu-los una clova i reserveu-los.

-      Passeu les gambes i escamarlans una mica per una paella untada amb oli i reserveu-ho.

-      Tireu una mica de suc dels musclos a la paella que heu fregit les gambes, deixeu un moment que bulli i afegiu-lo al pas 8.

-      És un plat més aviat d’ hivern.

BON PROFIT!!!