CASSOLA DE RAP AMB MARISC
Ingredients: (4 persones)
- 8 talls de rap
- 4 gambes
- 1/4 kg. cloïsses
- ½ kg. musclos
- 4 escamarlans
- 2 sèpies petitetes
- 200 g. xampinyons, rovellons...
- 100 g. pèsols
- 1 ceba
- Pebrot (vermell o verd)
- Alls
- Salsa de tomate
- 1/4 l. brou de peix
- ½ got de vi blanc
- Oli d’ oliva
- Sal
- Pebre
- Pebre vermell
- Farina
Preparació:
1.- Talleu ben petita la ceba i estovar-la. (aneu remenant que no quedi
daurada)
2.- Afegiu el pebrot tallat petit. (aneu remenant, foc no gaire viu)
3.- Afegiu un parell d’alls tallats a làmines.
4.- Afegiu els bolets. (aneu remenant)
5.- Prepareu en un bol una barreja d’all, pebre, julivert, pebre vermell i
oli.
6.- Saleu el rap.
7.- Passeu-lo per la barreja preparada i després per farina, fregiu-lo una
mica i reserveu-lo.
8.- Afegiu el vi al sofregit.
9.- Afegiu la tomata. (aneu remenant)
10.- Afegiu el brou, la sèpia i els pèsols. Deixeu que bulli una mica (10
minuts a foc no gaire alt.
11.- Afegiu el rap, les gambes, els escamarlans, les cloïsses, els musclos.. fins que la clova quedi oberta (màxim 5 minuts).
Truquets:
- Obriu els musclos a part, traieu-los una clova i reserveu-los.
- Passeu les gambes i escamarlans una mica per una paella untada amb oli i reserveu-ho.
- Tireu una mica de suc dels musclos a la paella que heu fregit les gambes, deixeu un moment que bulli i afegiu-lo al pas 8.
- És un plat més aviat d’ hivern.
BON PROFIT!!!
Esta página web ha sido creada con Jimdo. ¡Regístrate ahora gratis en https://es.jimdo.com!