GUISAT DE PATATES AMB MUSCLOS
INGREDIENTS:
- 700 gr. de musclos.
- 500 gr. de patates.
- 1 ceba.
- 3 dents d'all.
- 2 fulles de llor.
- ½ bitxo.
- ½ got de vi blanc.
- Aigua .
- Pebre vermell.
- Oli d'oliva.
- Sal.
- Julivert trinxat.
- Opcional: cloïsses, gambes,...
PREPARACIÓ:
1. Netegeu els musclos.
2. Talleu els alls en làmines i els estoveu en una cassola amb una mica d'oli.
3. Talleu la ceba ben fina i ho afegiu, alerta que no quedi sofregit, ha de quedar estovat.
4. Peleu les patates i les talleu a rodanxes (½ cm. de gruix). Afegiu-les a la cassola amb les fulles de llor i el bitxo. Barregeu una mica, afegiu el vi i l'aigua fins que cobriu-les. Rectifiqueu de sal i pebre i deixeu durant 15 minuts.
5. Afegiu el pebre vermell (pot ser dolç o picant, a gust vostre). Afegiu els musclos.
6. Tapeu la cassola i deixeu-ho bullir durant 5 minuts fins que s'obrin bé els musclos.
(És el moment d' afegir les cloïsses, les gambes, si heu agafat aquesta opció)
7. Tireu el julivert trinxat i serviu-ho.
Truquets:
Es pot obrir els musclos a part, afegir-hi el suc al començament i afegir els musclos al
punt 7. (per si algun surt dolent)
Recomanable a l'hivern i acompanyeu-ho d'un vi negre..
Esta página web ha sido creada con Jimdo. ¡Regístrate ahora gratis en https://es.jimdo.com!