Foto Arnau
Foto Arnau

CANELONS ARREBOSSATS

Recepta de l' ARNAU BOFILL


Ingredients:

- 1 Paquet de 20 canelons

- 1 paquet de tiretes de bacon

- 1 pot de xampinyons

- 1 llimona

Beixamel: llet, farina, sal i nou moscada.

Arrebossat: 3 ous, pa ratllat i oli de gira-sol.

 

Preparació:

1- Fregiu amb unes gotetes d´oli el bacon i els xampinyons.

2- Mentrestant podeu anar fent la beixamel i bullir els canelons.

3- Després passeu per la batedora els xampinyons, el bacon i la beixamel (no cal que quedi del tot triturat).

4- Mentre es refreda aquesta pasta, els canelons que ja estaran al punt, podeu passar-los per aigua freda i preparar-los per enrotllar.

5- Enrotlleu-los i ja estaran a punt per arrebossar.

6- Una vegada arrebossats queden molt més gustosos si poseu algunes gotetes de llimona per sobre.