CANELONS ARREBOSSATS
Recepta de l' ARNAU BOFILL
Ingredients:
- 1 Paquet de 20 canelons
- 1 paquet de tiretes de bacon
- 1 pot de xampinyons
- 1 llimona
Beixamel: llet, farina, sal i nou moscada.
Arrebossat: 3 ous, pa ratllat i oli de gira-sol.
Preparació:
1- Fregiu amb unes gotetes d´oli el bacon i els xampinyons.
2- Mentrestant podeu anar fent la beixamel i bullir els canelons.
3- Després passeu per la batedora els xampinyons, el bacon i la beixamel (no cal que quedi del tot triturat).
4- Mentre es refreda aquesta pasta, els canelons que ja estaran al punt, podeu passar-los per aigua freda i preparar-los per enrotllar.
5- Enrotlleu-los i ja estaran a punt per arrebossar.
6- Una vegada arrebossats queden molt més gustosos si poseu algunes gotetes de llimona per sobre.
Esta página web ha sido creada con Jimdo. ¡Regístrate ahora gratis en https://es.jimdo.com!