DAURADA A LA CERVESA


INGREDIENTS:

  • 2 daurades de ració (la proporció està calculada de 2 a 4 persones segons agradin els components).
  • 2 cullerades d’oli d’ oliva
  • 2 branques d’ api
  • 2 porros
  • 2 cebes
  • 1 cullerada de pa ratllat
  • 1 llimona
  • 1 got de cervesa
  • 30 g de mantega
  • Sal i pebre

 

PREPARACIÓ:

1.- Posem al fons d’una plata de forn les dues cullerades d’oli d’oliva, cobrim el fons amb l’ api tallat en rodanxes, i afegim a sobre les dues parts blanques dels porros tallats en rodanxes ben primes i les dues cebes tallades en trossos ben petits.

2.- Posem les daurades fent-li dos talls als lloms, ho salpebrem, hi tirem per sobre la cervesa.

3.- Tirem per sobre les daurades el pa ratllat, i afegim uns trossets de mantega i a sobre uns talls primets de llimona a sobre de tot.

4.- Escalfem el forn (180º - 190º) i després hi posem la plata de 20 a 30 minuts, segons el gust de cadascú.

Ja ho podem servir!!!

 

OBSERVACIÓ: (que provaré, la propera vegada)

Abans de posar-ho a la plata de forn, estovar les verdures a part (al meu gust l’api ha quedat massa sencer), per evitar tenir massa temps el peix al forn. Malgrat que les daurades de ració queden bé amb 30 minuts.

La cervesa ni es nota!!!