ARRÒS DE ROGER
Recepta d' en Roger Espinosa
Ingredients:
Fetge de moll
360 ml de fumet de peix de roca
Cebes petites
1 moll o roger
oli d'oliva
120 g d'arròs
1 ou
Preparació:
1- Rostiu a la planxa les espines i el cap del peix, fins que quedi tot ben torrat i cruixent.
2-Trieu un recipient de vidre ample i fondo, poseu-hi a dins les espines i el cap i hi afegiu les branquetes de julivert i unes làmines d'all.
3- Ho cobriu tot amb oli i fiqueu el recipient al forn, a 100º, al voltant de 45 minuts, així n'obtindreu un oli confitat.
4- Poseu una cassola de ferro el foc, piqueu una ceba mentre s'escalfa la cassola i la daureu amb una mica d'oli.
5- Poseu el fumet a escalfar en un cassó fins que arrenqui el bull.
6- Aboqueu l'arròs a la cassola amb un raig d'oli confitat i l'enrossim.
7- Afegiu el fumet a l'arròs de la cassola i ho salem. Feu bullir el fumet per coure l'arròs.
8- Escalfeu una planxa i feu els lloms de moll per les dues bandes, els reserveu .
9- Foneu una mica de mantega en una paella i hi coeu el fetge.
10- Barregeu la resta de la mantega amb el fetge i ho triturem tot junt per aconseguiu una mescla uniforma .
11- Afegiu la barreja a la cassola i deixeu coure l'arròs fins que arribi al punt que ens agrada
12- Per preparar una maionesa que acompanyi el plat, passeu-ho per la batedora elèctrica l'oli confitat amb un ou.
13- Emplateu l'arròs, col·loqueu al damunt els lloms de moll i acompanyeu el plat amb maionesa.
Esta página web ha sido creada con Jimdo. ¡Regístrate ahora gratis en https://es.jimdo.com!